tisdag 23 februari 2021

Kaniner till salu.

Här, längst ner på sidan, försöker jag att hinna med att lägga ut de små kaniner som vill komma till nya trygga hem. 
Men ofta finns det fler kaniner som kan vara aktuella för flytt. Fråga mig gärna om du söker en speciell vän. Jag svarar så snart jag någonsin kan.

Har du funderingar på hur det är att leva med kanin? Läs gärna mer om kaniner som sällskapsdjur HÄR 🐰

BASPRIS VID KÖP:
Och rexpälsade dvärgvädur (lågallergen päls): 350kr i ting, 450kr vid flytt. Tingavgift återfås inte vid eventuellt uteblivet köp/avhämtning. 
 
Ev tillägg enligt följande lista:
Kastrering- 1790kr. 
Chip: 990kr 
Dolda fel försäkring (3 år från köp)- 1900kr

VAD INGÅR i baspriset när du köper kanin hos mig:
I mina priser ingår inte bara en seriöst planerad och hälsosam uppfödd kanin utan också övergångsfoder, bettkontroll och naturligtvis support. Dessutom blir både foder och framtida kaninköp mycket billigare hos mig efter att du köpt din kanin här. 

Allt jag erbjuder i foderväg är närproducerat och är mycket nyttig.
Du kan se bilder på burar, läsa om maten mm på min gårds hemsida: 
https://davidshem.blogspot.com/2021/08/burpaket-kanin.html?m=1

ÖVRIGT:
Det finns alltid en plats här på gården för din kanin om du vill ha hjälp att placera om den i framtiden. Transportering av kaninen/kaninerna hit ordnas av dig och det finns ingen garanti att omplaceringsmöjligheter finns men jag tar alltid emot kaninen igen om det är akut. Behöver din kanin veterinär vård i framtiden, och du behöver ha mitt stöd, är det viktigt att kontakta mig innan eventuella besök hos veterinär. 
Vill du ha stamtavla på din kanin kan du fråga mig om det finns möjlighet för just den kanin du fallit för. Pris för de med tavla är 900kr högre. Jag skriver endast stamtavla på de kaniner jag ser har potential i utställning eller som är lämpliga i avel. Resten för jag egen journal på. Vill man ha HB kan det ordnas. 

BESÖK:
Jag tar inte emot besök i gårdens stall eller i kaninfarmen. Delvis pga att vi har en infektionskänslig dotter, men också pga att jag inte driver en öppen verksamhet. Individuella bilder och videos kan fås vid intresse. Tider för övrig foderbeställning/upphämtning är vardagar och helger mellan kl 12:00-20:30. 

Jag använder alltid handskar när jag hanterar djur/foder/tillbehör som ska lämna gården. För vår skull och för din skull. Parasitprov på samtliga kaniner tas ungefär var 6te månad.

Vill man stå på SMS-LISTA för avisering när näst kommande kullar är redo att tinga år 2023 så går det bra att lämna ett mobilnummer. Då sänder jag sms stax innan kommande kaninungar annonseras ut.

Mvh Linda D Rönsen SKAF 02A

Paketpriser, burar och mat.
Fodret jag har på Lilla Davidshemsgården kommer från egen borde och är högre i kvalité än den mat som massproduceras till djuraffärerna. 
I burpaketen har du allt du behöver för dig och din nya lilla vän i början. Mina paketpriser, som innehåller till exempel en kanin + mat + bur + nödvändiga stationer, är lägre i pris än de du finner i många andra butiker.
Detta delvis p.g.a att jag kan lagra större mängder av tex foder. 
Det och att jag arbetar ensam, och inte i en stor produktion, leder till att jag kan ha ett lägre pris. 

 Olika paket-prisalternativ=
**** Small ****
En kanin. 
+ lilla startpaketet (hö, halm, korn, pellets)
Från 800kr 
**** Medium ****
En kanin. 
+ stora startpaket (hö, halm, strö, 2 sort korn, pellets) 
+ vattenstation
+ matskål 
+ ungdjursbur Midi100 (inomhusmiljö, endast en kanin upp till 2 kilo). 
Från 1269kr 
**** Large ****
En kanin. 
+ stora startpaket (hö, halm, strö, korn, pellets)
+ vattenstation
+ matskål 
+ hörack 
+ smådjurbur Maxi120 (inomhusmiljö). 
Från 1990kr 

Köper du en kanin hos mig blir alltid dina näst kommande kaninköp billigare. Jag ser gärna att kaninerna får leva i par eller grupp då de mår bäst så ❤️
Likaså är hö, halm och korn billigare för dig som köpt din kanin från mig. 

Glöm inte att kika på min sida ATT LEVA MED KANIN SOM SÄLLSKAPSDJUR.
Där kan du som har funderingar kring kaninerna kanske få svar på en hel del frågor. 
Sparar du mig tid genom att läsa dig till svaret där, istället för att sända mig en fråga, så hjälper du mig att fortsättningsvis hålla priserna låga 🙏🏻
Kram! 

ALTUELLA KULLAR dvv REX (ren rexpäls endast vit bö i minst 3 led) 

Den 16de augusti är två st honor rexpälsade dvärdvädur (miniature plush lop) redo för nya spännande äventyr med sin alldeles egna mysiga människa.
Födda 20de augusti och kan tingas nu. Uthopp tidigast runt den 10de.
Alla mina dvv rex har friska, lugna 100% rexpälade förfäder.
Kaninungarna är uppfödda med mycket omsorg, nogrannhet och med mängder av aktiv social stimulans ihop med människor: både vuxna och barn. Samt i aktivt väl fungrande symbios med katter. 
🐰

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Dvärgvädur rex. Vit blåögda.

Här kommer inom kort mer info om den unika rasen Dvärgvädur rex: Vit blåögd. Nedan kan du se lite F.A.Q Kommer min kaninunge förbli krullhår...